Cariere

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* informatie ceruta

Dorim sa atragem in echipa noastra tineri dornici de dezvoltare profesionala in domeniul ingineriei electrice. Oferim oportunitatea de a face parte din echipa noastra tuturor celor interesati, in functie de posturile disponibile.

De aceea te invitam si pe tine sa te inscrii ca viitor membru al echipei noastre prin completarea formularului de mai jos.

In cazul in care nu avem disponibile posturi, dar doriti sa va faceti cunoscut de catre compania noasta in eventualitatea deschiderii unei pozitii, va rugam sa trimiteți CV-ul și scrisoarea de intentie.

Prin oferirea datelor personale in cadrul formularului si atasamentele acestuia (CV, scrisoarea de intentie),  emitatorul permite ALC ELECTRICAL TESTING SRL dreptul de a procesa aceste informatii in vederea evaluarii si selectarii de personal.  

Nume *
Prenume *
E-mail *
Telefon *
Pregatire profesionala *
Incarcare CV (word, pdf) *
Proforms
Reload

ATESTAT ANRE

FacebookTwitterLinkedinGoogle

MEMBRU ASOCIAT AREL

SR EN ISO 9001:2008

Servicii SSM-PSI

Raspundem Intrebarilor!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
072 336 11 07

Protectia muncii - SSM

Cataloage si Brosuri

Contact:

Bucuresti, Aleea Tulcea nr. 5

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723.361.107

 

 Acasă   |   Despre Noi   |   Certificari   |   Galerie   |    Blog   |  Tarife   |   Acord utilizare site   | Contact


  Toate materialele afisate sau furnizate pe site-ul electricalc.ro sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma multor elemente prezente pe site-ul electricalc.ro. Vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul in scris al autorului este strict interzisa. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi acordul de utilizare al site-ului !