Electrician Bucuresti - Electrician Deranjamente - Electrician Autorizat

electrician bucuresti electrician autorizatCine este ELECTRICIANUL AUTORIZAT sa intervina in instalatia electrica din casa mea? 

Lucrarile de instalații electrice sunt proiectate, executate, inspectate și testate în conformitate cu standardele si normativele in vigoare numai de ELECTRICIENI AUTORIZATI ANRE.

Electricienii care efectuează lucrări de instalații electrice în Romania, trebuie sa fie autorizati de Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) si trebuie sa cunoasca si sa respecte o serie intreaga de regulamente, prescriptii si standarde specifice domeniului electric. Cerințele legale pentru instalații electrice din Romania sunt reglementate in special de normativul I 7/2011.

Foarte multe dintre acidentele de natura electrica sunt cauzate de instalatiile electrice necorespunzatoare, realizate de "electricieni de ocazie". O instalare si o intretinere corespunzatoare realizata de un ELECTRICIAN AUTORIZAT, reduce semnificativ posibilitatea unui accident sau incendiu.

Asadar, este foarte important ca orice lucrare de instalare electrica, sa se efectuează numai de către electricieni autorizati si competenti pentru aceste lucrari.

Electricienii nostri au cunoștințele, abilitățile și experiența necesare pentru a instala corect o instalatie electrica, cu respectarea cerintelor de securitate cerute de standardele si normativele tehnice.

Este ușor de a face un circiuit electric, este mult mai greu pentru a face aceasta munca în condiții de siguranță si cu respectarea normativelor tehnice. Siguranța persoanala, dar si acasei tale este foarte importantă și de aceea vă recomandăm cu tărie să utilizați un electrician autorizat.  

Instalatia electrica are nevoie de reparatii? Nu asteptati ca problemele instalatiei sa se agraveze! 

ALC ELECTRICAL TESTING este o companie cu experienta, specializata in instalatii electrice pentru domeniul rezidential si comercial. Daca sunteti in cautarea unor electricieni de incredere, profesionisti, care sa faca fata tuturor solicitarilor impuse de reglementarile privind executia si repararea instalatiilor electrice, apelati la electricienii ALC ELECTRICAL TESTING.

Scopul nostru este acela de a executa instalatii electrice eficiente energetic, fiabile si care sa poata fi exploatate in conditii de siguranta. Siguranta dvs. este motoul nostru si din acest motiv avem electricieni autorizati, bine pregatiti si cu experienta, care cunosc in detaliu toate reglementarile tehnice privind siguranta electrica.

Prin intermediul serviciului de Intervenții rapide - Electrician Autorizat Bucuresti, va stam la dispoziție pentru orice problema pe care o aveți în instalațiile electrice. Oferim o gama extinsa de servicii, putand aborda servicii de executie, reparatii, extinderi si modernizari instalatii electrice:

Lipsa tensiunii in locuinta
Avarii de orice natura la instalatia electrica
Defectiuni ale tablourilor electrice
Modernizarea tablourilor electrice
Inlocuirea sau repararea corpurilor de iluminat
Montarea de intrerupatoare sau prize
Cablare internet si TV
Instalarea de circuite suplimentare pentru AC, masina de spalat, plita electrica, etc
Montarea de protectii la supratensiune
Montarea de protectii impotriva electrocutarii
Montarea, instalare diferite aparate, puneri in functiune
Verificari si reparatii instalatii electrice
Evaluare risc de incendiu
Revizii ale instalatiei electrice

Echipa noastra de electricieni autorizati aduce competenta, precizie si calitate in executie instalatii electrice, deranjamente electrice si verificari instalatii electrice. Astfel puteți beneficia de un electrician profesionist, autorizat ANRE care să rezolve rapid defectele apărute la instalația electrică.

Serviciul se adreasează în special persoanelor fizice, cu domiciliul in Bucuresti si zonele limitrofe, companiilor indiferent de domeniul de activitate, dar si asociațiilor de proprietari.

Acoperim cu acest serviciu toate sectoarele capitalei, tarifele variind în funcție de:

Locația beneficiarului;
Rapiditatea intervenției;
Complexitatea lucrarii.

Pentru serviciile prestate se emite factura!

Sunati acum!

Telefon interventii, deranjamente Electrician Bucuresti: 0723.361.107

Share

ATESTAT ANRE

FacebookTwitterLinkedinGoogle

MEMBRU ASOCIAT AREL

SR EN ISO 9001:2008

Servicii SSM-PSI

Raspundem Intrebarilor!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
072 336 11 07

Protectia muncii - SSM

Cataloage si Brosuri

Contact:

Bucuresti, Aleea Tulcea nr. 5

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723.361.107

 

 Acasă   |   Despre Noi   |   Certificari   |   Galerie   |    Blog   |  Tarife   |   Acord utilizare site   | Contact


  Toate materialele afisate sau furnizate pe site-ul electricalc.ro sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma multor elemente prezente pe site-ul electricalc.ro. Vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul in scris al autorului este strict interzisa. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi acordul de utilizare al site-ului !