Tarife

TARIFE VERIFICĂRI PRAM
Suntem conștienți că taxele ascunse sunt o preocupare pentru eventualii noştri clienții și din acest motiv dorim să fim transparenți privind prețul serviciilor oferite. Preţul final va fi stabilit în urma negocierii directe şi are ca punct de plecare oferta emisă în baza informaţiilor transmise de solictant, sau informaţiilor obţinute ca urmare a evaluării instalaţiei de către unul dintre tehnicienii noştri.
Nu percepem taxe de estimare și nici de deplasare dacă lucrările de verificări PRAM sau alte servicii solicitate de beneficiar se execută pe rază municipiului București. Pentru lucrările de VERIFICĂRI PRAM solicitate în afară localității vom percepe suplimentar o taxa de deplasare de 1 leu/Km.
Vom caută să vă sfătuim în alegerea celei mai bune soluții pentru bugetul alocat și vom discuta cu dvs. toate obţiunile privind realizarea serviciilor, iar muncă noastră va fi la cele mai înalte standarde.
Pentru lucrările de execuţie instalaţii electrice, timpul petrecut pentru achiziția de materiale pe care nu le avem în stoc va fi contabilizat că timp standard de lucru în următoarele condiții:

 Timpul este menţinut la un nivel minim rezonabil
 Clientul va fi informat privind necesitatea achiziţiilor de materiale suplimentare
 Clientul solicită prezenţa unui specialist pentru achiziţia de materiale necesare lucrării

 

Servicii de verificari, măsurători, testări şi încercări PRAM

Tarife standard

Tarife suplimentare

Măsurarea rezistenţei de dispersie a prizei de pământ

75 lei/buc > 3 buc

100 lei/buc < 3 buc

Continuitatea centurii de împământare

10 lei/buc

-

Continuitatea racordurilor de la centura de împământare la TEG şi de la TEG la fiecare TED

10 lei/buc

-

Continuitatea nulului de protecţie din barele PE ale fiecărui TED până la locul de racordare a consumatorilor

3,5 lei > 100 buc

5 lei < 1 – 100 buc

 

Eliberare buletin încercare PRAM | Raport de verificare PRAM

Minim 150 lei

 *Preţurile afişate sunt fără TVA

ESTIMĂRI DE PREŢ  | CERERI DE OFERTĂ VERIFICĂRI PRAM

Estimările furnizate prin telefon sau prin e-mail pe baza informaţiilor transmise de client, sunt doar în scop informativ şi nu au caracter obligatoriu. În cazul în care furnizăm o estimare de preţ nu suntem obligaţi să oferim cotaţii.

MODIFICĂRI PRIVIND PREŢUL SERVICIILOR

Orice modificare privind preţul serviciilor executate se va face cu acordul părţilor. Aceste modificări fac referire la lucrările care nu au fost menţionate în cererea iniţială, lucrări ce vor fi executate doar cu acordul clientului. Plata pentru lucrarile suplimentare vor fi facturate in functie de tarifele aplicabile sau prin negociere (înţelegere între părţii).

PLATA SERVICIILOR

Plata pentru serviciile executate se va face la finalizarea lucrării, dacă prin înţelegerea părţilor nu s-a convenit altfel. Pentru lucrări în care valoarea materialelor este mai mare de 500 lei, putem solicita plata în avans a acestora.

În cazul în care plata integrală nu a fost realizată în termenul scadent al facturii emise, ne rezervăm dreptul de a percepe penalizări. Colectarea plaţilor restante mai vechi de 60 zile se vor face prin companii specializate, iar costurile privind colectarea se vor adauga la suma restantă.