Termeni şi condiţii

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.electricalc.ro

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului electricalc.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Conţinutul Site-ului, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini, text şi/sau conţinut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L.
Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea, utilizarea, includerea oricărui Conţinut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor asupra Conţinutului precum şi  modificarea sau afişarea Conţinutului, decât cu acordul scris al ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L.

ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor continute în acest site sau a elementelor protejate prin legea dreptului de autor (fotografii, filme, etc.). ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi si/sau dezasamblaţi aplicaţia (site-ul web).

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L., care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului electricalc.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor. ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. nu va acorda nici o garanţie şi nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produse, servicii, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului electricalc.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.
Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L., dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. S.R.L. își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării dumneavoastră, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată.

Comunicarea se va realiza prin intermediul aplicatiilor de email si/sau a serviciilor de email marketing. În acest sens ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. SRL și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul electricalc.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele:

 prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. în vederea efectuării de studii de piaţă;
 transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
 alte activităţi întreprinse de ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.